Menu

Chapter Two - Nils Landgren och Johan Norberg

Uppsala

Katalin, Uppsala
lördag, 12 september 2020 kl:20:00

Chapter two (Nils Landgren och Johan Norberg)


Spelplats: Katalin


Datum: 12 september 2020


Biljettpris: 650 sek + service


Åldersgräns: 20 år


Endast 50 platser sittande i stora salen och bordsbokning krävs!


Trombonisten och sångaren Nils Landgren och gitarristen Johan Norberg bildade gruppen Chapter Two 1987 – succén var omedelbar. Möt den unika duon i en konsert från Konserthuset Stockholm. Chapter Two har gjort hundratals konserter runt om i Sverige och gett ut två framgångsrika album. Nils Landgren och Johan Norberg är var för sig också två av landets mest framstående artister.


Nils Landgren har en lång solokarriär bakom sig i flera olika genrer som jazz, rock, soul, hip-hop och funk. Antalet skivinspelningar där han har medverkat räknas i hundratal och omfattar samarbeten med artister som Herbie Hancock, ABBA, Crusaders, Eddie Harris och många fler.


Johan Norberg har studerat gitarr vid Berklee College of Music i Boston. Något av ett signum för honom är att använda öppen stämning.  Bland mycket annat har han spelat in tre cd tillsammans med Jonas Knutsson, alla tre Grammisnominerade, och har samarbetat med artister som Monica Zetterlund, Eva Dahlgren, Cajsa-Stina Åkerlund, Jojje Wadenius och många fler.

Datum / Tid

lördag, 12 september 2020 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

650

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad