Menu

My heart is a metronome

Uppsala

Katalin, Uppsala
lördag, 25 maj 2024 kl:20:00

My heart is a metronome har hörts och synts lite överallt genom åren. Med sin poppiga indie/alt-rock har de uppträtt live i Musikhjälpens glasbur, turnerat England, snurrat flitigt på amerikansk collegeradio såväl som Svenska P3 och P4 och även agerat soundtrack till den BAFTA-vinnande brittiska realityserien ’Made in Chelsea’.
Senaste EP’n ’Benevolence’ från 2019 fick finfint stöd från Spotify med flera placeringar på de större officiella hitlistorna, allra främst med huvudsingeln ’Diamonds’.
Sedan dess har det varit tystare än vanligt från bandet som fokuserat hårt på att skriva och färdigställa sitt hett efterlängtade självbetitlade debutalbum. Dryga tio år efter att bandet bildades är det nu äntligen dags för release!
Och var vore då bättre att fira sitt albumsläpp än i sin hemmaborg Katalin?
Plattan är i huvudsak producerad och mixad av dalmasen Jakob Grundtman (Tallest man on earth, Daniel Norgren, Francis) och mixad av storfräsare Sören von Malmborg (Coldplay, Sia, Avicii), men även med ett inspel från Grammis-rävarna Simon Nordberg och Pelle Gunnerfeldt på singeln Ghosts.

Datum / Tid

lördag, 25 maj 2024 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad