Menu

Miriam Bryant

Uppsala

Katalin, Uppsala
fredag, 6 februari 2015 kl:21:00

Förra årets succé fortsätter. Miriam Bryant är just nu ute på turné med guldsäljande singeln â?Dragonâ? och nyligen släppta EP:n â?I Am Dragonâ? i bagaget.


Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda förväntningarna, och mer därtill.


Med en naturlig talang för låtskriveri och en sångröst och närvaro som lämnar få oberörda har Miriam tagit en välförtjänt plats i popvärldens finrum. Singeln â?Push Playâ? från debutalbumet Raised In Rain (2013) sålde dubbel platina i Sverige och blev en av P3:s överlägset mest spelade låtar 2013, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling.


Nu är Miriam Bryant nyss hemkommen från en riktig succévår i USA där hon bl a medverkat i flera hyllade showcases i Los Angeles samt framträtt i Jimmy Kimmel Show och på MTV Movie Awards tillsammans med Elie Goulding, Zedd och Matthew Koma. Samarbetet med den hypade houseproducenten Zedd resulterade i hitsingeln â?Find Youâ? Feat. Matthew Koma som även är ledmotiv till filmen Divergent och som Miriam nu släpper en egen version av (release 26 maj).


3 oktober släppte Miriam Bryant EP:n â?I Am Dragonâ? och samma dag är det turnépremiär på Debaser Medis i Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 6 februari 2015 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin, Uppsala

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

220

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad