Menu

Panda Da Panda

Uppsala

Katalin
lördag, 21 maj 2016 kl:21:00

Nu kommer Panda Da Panda till Uppsala och Katalin.
Spelplats: Katalin
Datum: 21 maj 2016
Biljettpris: 225 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Spektakulära scenshower står på schemat när Panda da Panda åter tar scenen hos Katalin efter förra årets succé på V-dala nation!


Panda da Panda, Thibo Girardo, slår ett slag för devisen ”do it yourself” och har gjort sig känd som en svåruppfattad instrumental rainman.


Med björnmålade dansare och dramatiska scenframträdanden dröjer sig Panda da Panda kvar i sina lyssnares minnen. Inte minst chockades publiken under en turné för ett par år sedan när han högg ett tre centimeter djupt hål i sidan av bröstet – med en machete. I en scenupplevelse utan dess like tatuerar han sig självt, målar tavlor och är en självlärd akrobat.


Tillvägagångssättet kan liknas vid ett jammande och mynnar ut i lekfulla elektroniska toner som spänner mellan house, techno och dubstep. Den skånska breda dialekten talar och sjunger om berättelser med en stark känsla som bjuder upp till dans och lockar fram både skratt och tårar. Lyssnaren kastas fram och tillbaka mellan mellankoliska och mellan-komiska strömmar. Där en röd tråd genom Thibo Girardons musikskapande alltid är en berättelse hämtad från honom själv och hans omgivning.


”Den som lyssnar skall ta in känslan och beröras av den”, menar Thibo. Den som inte övertygas via hörlurarna, gör det genom att betrakta hans energiska och inlevelserika scenpersonlighet.


Missa inte chansen att se denna musikkonstnär live den 21:a maj i hans naturliga miljö!

Datum / Tid

lördag, 21 maj 2016 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad