Menu

Syster Sol Live på Katalin

Uppsala

Katalin
torsdag, 11 maj 2017 kl:18:00

Spelplats: Katalin and all that Jazz
Datum: 11 maj 2017
Biljettpris: 250 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Candyrock och Brink & Berger


Syster Sol släpper nya singeln "Flamman" och ger tre konserter i vår


Syster Sol är tillbaka med nya låtar via den egna etiketten Galant. Musiken är ett litet kliv ifrån rootsreggaen hon kommit att förknippas med, men den västindiska kärnan är fortfarande närvarande. Likaså är den ständige parhästen Carl-O som vanligt djupt inblandad i projeketet.


Det här är början på ett nytt kapitel för Syster Sol, där hon har låtit sig inspireras av samtida dancehall och de stora inspirationerna - artister som går sin egen väg likt exempelvis Erykah Badu. En ny, mogen, men mångbottnad artist som fortfarande är villig att experimentera. Men framför allt inte räds för att säga som det är och blotta sitt inre för vad som är rätt här i världen.


Syster Sol började sin skivkarriär 2009 med debuten "Dömd Att Bli Bedömd", som var produkten av en livslång kärleksaffär med reggae. Det var med den och uppföljaren "Kichinga" från 2011 som hon befäste sin status på den svenska reggaescenen. 2013 kom albumet "Mellan Raderna" och hon släppte EPn "Bag Lady" 2015. Hennes senaste släpp kom 2016 och hette "Tomma Gator", ett samarbete med 16-åriga Pervane som flydde ensam från Afghanistan till Sverige.

Datum / Tid

torsdag, 11 maj 2017 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad