Pale Honey

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Nu kommer Pale Honey till Uppsala och Katalin.
Spelplats: Katalin
Datum: 15 november 2017
Biljettpris ordinarie: 175 kr + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Med sitt uppfräschade, synthigare sound, är rockduon Pale Honey tillbaka på scenen! Singlarna ”Real Thing” och ”Why Do I Always Feel This Way” har du nog redan hört. I väntan på det nya albumet kan du bland annat se den klockrena liveakten i Stockholm, Trollhättan och Tyskland!


Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För ett drygt år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet ”Pale Honey”. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bland annat en utsåld Londonspelning på The Islington.


I radiokanaler som Sveriges Radio P3 och i många hörlurar har Pale Honey tagit sig in med sina senaste singlar ”Real Thing” och ”Why Do I Always Feel This Way”. ”Real Thing” kom med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe har regisserat.


Tidigare i våras gav Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. De har också spelat förband till internationella popjättarna Peter Bjorn and John i Göteborg och Stockholm. I sommar ser du dunderduon bland annat i Stockholm, Trollhättan och Tyskland! Album nummer två från Pale Honey släpps senare under 2017.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-11-15 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Pale Honey

Pale Honey, Youth på Spotify

Pale Honey

Youth

Pale Honey, Over Your Head på Spotify

Pale Honey

Over Your Head

Pale Honey, Bandolier på Spotify

Pale Honey

Bandolier