Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Paradise Lost

KatalinDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PARADISE LOST!

Brittiska death doom-ikonerna Paradise Lost gjorde succé senast de var på besök i Sverige. I september släpper kvartetten sitt femtonde(!) studioalbum, Medusa, tätt följt av en omfattande turné. Torsdag 5 oktober kommer PL till Katalin i Uppsala! Support: Pallbearer och Sinistro.

Halifax-bandet är pionjärer inom death doom-genren och har varit aktiva sedan slutet av 80-talet. Genom åren har Paradise Lost också inspirerat och influerat många andra band i genren med sin unika mix av death och doom metal. Bland fansen kan nämnas svenska Katatonia som enligt egen utsago startade som Paradise Lost fanboys.

Genom åren har sångaren Nick Holmes och gitarristen Greg Mackintosh skrivit nästan alla bandets låtar. Och att bandet varit konsekventa och hållit ihop har varit en del av nästan 30 års framgångar - med ros från kritiker, utsålda turnéer och banbrytande album.

Nu längtar vi till höstens album Medusa och de efterföljande två stoppen i Sverige. Och ni som har sett Paradise Lost live innan vet att det är en upplevelse utöver det vanliga. Att fantastiska Pallbearer och Sinistro följer med som support gör inte saken sämre direkt!


Arena: Katalin

Insläppstid: Kl 18.30
Konsertstart: Kl 19.30

Åldersgräns: 18 år

Rullstol: Bokas via Ticketmaster 0771- 70 70 70 eller via Ticketmasters biljettombud.

Arrangör: www.livenation.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-05 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Paradise Lost

Paradise Lost, No Hope In Sight på Spotify

The Plague Within

No Hope In Sight

Paradise Lost, Terminal på Spotify

The Plague Within

Terminal

Paradise Lost, An Eternity Of Lies på Spotify

The Plague Within

An Eternity Of Lies