Menu

Hurula

Uppsala

Katalin
fredag, 8 november 2019 kl:21:00

Hurula


Spelplats: Katalin


Datum: 8 november 2019


Biljettpris: 270:- + service


Arrangör: Candyrock Live & Loud & Luger


Med en slutsåld vårturné i ryggen, kan vi i dag berätta att Hurula ger sig ut på en omfattande turné över hela landet i höst. Den Grammisvinnande artisten släppte tidigare i år nya hyllade albumet ”Klass” och det är med låtar från det och även hans tidigare kritikerrosade släpp som han tar sig an fjorton städer i hela Norden i höst.


Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" som följdes upp av EP:n "Betongbarn". År 2016 kom det senaste albumet "Vapen till dom hopplösa" och i vintras släpptes EP:n "Oss är allt". Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien. ?


I höst debuterade Hurula med konstboken "Första kretsen" och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik. ?


Bara några veckor efter att EP:n ”Oss är allt” prisats som Årets rock på Grammisgalan, delade Hurula med sig av ytterligare ett hyllat alster – nya albumet "Klass". "Klass" är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Med detta i ryggen ger sig Hurula ut på en turné från Umeå i norr till Köpenhamn i söder under hösten 2019.?
”Hurulas turnépremiär är lika mycket en urstark konsert som en chans att få känna sig mindre ensam” – Aftonbladet (4/5) ?”Luleåsonen bekräftar återigen att han är det bästa vi har i detta land” – HYMN?”Vad som knockar en är allvaret, den totala dedikationen. Hurula vann härom veckan rättvist en Grammis som Årets Rock för sin ep Oss är allt från i fjol. Klass är dubbelt så bra.” – Jan Gradvall, Di Weekend (5/5)

Datum / Tid

fredag, 8 november 2019 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad