Menu

Entombed A.D.

Uppsala

Katalin
lördag, 14 mars 2020 kl:20:00

Entombed A.D


Support: Sanctrum


Spelplats: katalin, uppsala


Datum: 14 mars 2020


Biljettpris: 270 sek + service


Åldersgräns: 20 år


Arrangör: Candyrock Live & Loud och Brink & Berger


Entombed A.D på hemmaplan för sex spelningar 2020


Efter ett intensivt turnerande, nu senast en Europaturné med flertalet slutsålda spelningar tillsammans med Aborted, är det dags för Entombed A.D. att återvända till hemmaplan för den första Sverige-turnén sedan releasen av bandets tredje album ”Bowels of Earth” (2019). Albumet har hyllats i såväl amerikansk som europeisk press som bandets starkaste släpp hittills och har nått topplaceringar i recensioner i bland andra svenska Close Up Magazine samt tyska Rock Hard Magazine och Metal Hammer.


2020 blir ännu ett intensivt år för Entombed A.D., med planerade turnéer världen över. Först ut blir dock Sverige, där sex spelningar ska avverkas och en brutal dos gammal death metal i dess ädlaste form ska presenteras.


Sanctrum
Metal/Hardcore/Thrash-bandet Sanctrum släppte sitt debutalbum In Harm´s Way 2008 och har sedan dess släppt ett album och två EP:s. Sanctrum är aktuella med den hyllade singeln Beacon In The Light.
Med ett gediget live-CV bakom sig utlovas en riktig röjarkväll! En hård och kompromisslös show utlovas med mycket headbang, fist pumps, svett och leenden. Är du redo för ditt nästa favoritband?

Datum / Tid

lördag, 14 mars 2020 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad