Menu

Elvis Presley Birthday Party

Uppsala

Katalin
lördag, 14 januari 2023 kl:19:00

Elvis Presley Birthday Party
Spelplats: Katalin and all that Jazz
Datum: 14 januari 2023
Biljettpris: 250 sek + service
Stora scenen Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band
Gästartist: Jack Baymoore samt Matte Lagerwall (från The Boppers)
I puben: The Requests plays Elvis
Stora scenen kl 20.00 Kent Wennman Rockabilly Kvartett & Band
I puben kl 19.00: The Requests plays Elvis
På dansgolvet 22.30-24.00: Elvis-disco!
8 januari 2023 skulle Elvis Presley ha fyllt 87 år. Det vill vi på Katalin uppmärksamma med en storslagen hyllning. Av praktiska skäl gör vi det dock en vecka senare, 14 januari.
Showen kommer att gästas av två av landets riktiga tungviktare i rockabilly/Rock&Roll sammanhang, Jack Baymoore och Matte Lagerwall. Jack slog igenom internationellt med debutsingeln ”A-V8 Boogie” 1996 och har sedan dess varit Sveriges mest framgångsrika rockabillyartist med regelbundna turnéer i USA och Europa. Matte Lagerwall får nog betecknas som en levande legend. Som frontman i The Boppers och gitarrist i Jerry Williams band har han en givet plats i den svenska rockhistorien.
Och vad faller sig mer naturligt än att än en gång låta Kent Wennman och hans formidabla musiker vara husband? Ni som varit med på tidigare års Elvis Birthday Partys förstår vad vi menar. Det svänger onödigt mycket! Och det blir ju inget riktigt födelsedagskalas utan Uppsalas mest passionerade Elviskännare kent Wennman. Kent har i 20 års tid hyllat Elvis och är mest känd för sin mycket populära föreställning "Elvis i Parksnäckan" men också för sina initierade radioprogram om Elvis i Sveriges Radio. På Katalin har han med sig sin extremt svängande och energiska kvartett. Och i andra avdelningen fylls kvartetten på med både piano och Hammondorgel. Räkna med tryck!
Så varmt välkomna till en helkväll där vi firar världens största artist. Det blir kända och okända pärlor från Elvis hela karriär, levererade med en stor dos humor och självdistans.

Datum / Tid

lördag, 14 januari 2023 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad