Menu

Kalle Baah - Katalin

Uppsala

Katalin
fredag, 4 oktober 2024 kl:20:00

Kulturaktiebolaget presenterar: Kalle Baah
Katalin
Fredag 4 oktober 2024
Åldersgräns: 18 år
På scen ca 20.00
Krig och fred. Rebeller och förtryck. Kärlek... fred! Kalle Baah är bandet som lyfter allt till diskussion och har givit oss reggae på svenska i mer än 45 år. Med avstamp på Bob Marleys minneskonsert i Skärblacka den 11 maj drar legendarerna ut på sin största Sverigeturné på över ett decennium. Det blir nedslag i sextonstäder under sommaren och hösten 2024.
»Det känns spännande att dra iväg på en större turné; lite tillbaka till hur det var för länge sedan. Framförallt ska det bli kul komma till nya ställen, där vi inte varit på länge, och träffa nya människor. Om det fortfarande finns någon där som vill lyssna på oss,« skämtar Janne Baah.
Till turnén har man dammat av några av sina allra bästa bitar ur en enorm låtskatt och filat på några nya alster som ligger och gräddas i ugnen. Det kommer att bjudas på svensk reggae för båda gamla fans och nya öron. Även de mest inbitna reggaefantasterna kommer alltså att få höra några överraskningar.
Janne och Jörgen (med hela bandet i ryggen) ser fram mot att möta publiken igen och hoppas att både nya och gamla fans dyker upp på konserterna. De menar att reggae ska upplevas tillsammans, som ett intimt möte mellan bandet och deras publik.

Datum / Tid

fredag, 4 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad