Menu

Norlie & KKV

Uppsala

Katalin
lördag, 7 november 2015 kl:21:00

Norlie & KKV till Uppsala och Katalin den 7:e november.
Support: Leslie Tay / Cherrie
Spelplats: Katalin
Datum: 7 nov 2015
Biljettpris: 225 + service
Åldersgräns: 20 år
Arrangör: Brink & Berger


Norlie & KKV, eller Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag som de heter â?? är Stockholmsduon som under 2010-talets början invaderade topplistorna med en rad hitsinglar och skapade en nisch för sig själva med sitt egna sound byggt på rap-verser, smittsamma melodiösa pop-refränger och ärliga texter.


Med sin första singel â?När jag går nerâ? satte dom direkt ribban och tog sig in på svensk radio och Spotify´s topplistor, låten tilldelades dubbel platina status när försäljning och streams summerades.


Under 2012 släppte dom sina till dags dato största singlar â?Tröjan du hatarâ? och â?Där jag hänger min hattâ?.
Låtarna blev extremt breda hittar och letade sig in i den svenska folksjälen. â?Hattenâ? blev den stora sommarhitten samma år och duon gjorde flera TV-framträdanden, bl.a på SVTs â??Allsång på Skansenâ?. I januari 2013 krönte dom sitt fantastiska år 2012 och vann välförtjänt pris som â?Årets Nykomlingâ? i P3 Guld.


Efter sommaren fortsatte turnén det kommande året och i augusti 2013 släpptes duons debutalbum â?Snartâ?, innehållande förutom tidigare nämnda låtar, platinasinglarna â?Fallerâ? och â?Nejâ?.


Därefter tog duon en välförtjänt semester för att sedan gå in i studion och skapa ny musik, och nu är det dags att höra första smakprovet från vad som skapats i deras studio på Södermalm.


Med alla framgångarna i bagaget och ett ofantligt sug att vända blad och släppa ny musik är Norlie & KKV nu äntligen tillbaka med nya singeln â??Ingen annan rör mig som duâ?.

Datum / Tid

lördag, 7 november 2015 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Katalin

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad