Menu

Uppsala Rumble | Parksnäckan

Uppsala

Parksnäckan, Stadsträdgården
fredag, 16 augusti 2019 kl:20:00

UPPSALA RUMBLE 2019
Uppsalas egna punkfestival kommer tillbaka till Parksnäckan för tredje gången den 17 augusti i år, denna gång med fler band och mer punkglädje än nånsin.


Vi stökar även till det ordentligt dagen innan den 16 augusti på anrika Katalin, där vi kör en grym förfest inför lördagens sammandrabbning!


Med väl valda artister vill vi erbjuda spelningar i punkens tecken på Uppsalas finaste sommarscen och på stans bästa klubbscen Katalin under hela året för att skapa minnesvärda upplevelser.


UPPSALA RUMBLE FÖRFEST: KATALIN 16 AUGUSTI
ASTA KASK
Asta Kask har lyckats med det som väldigt få band från den första svenska punkvågen lyckats med: Att bevara sin publik och samtidigt fortsätta nästla sig in i nya unga punkhjärtan, trots att bäst-före-datum borde ha passerat.
Fler band tillkommer!


VÄSTERBRON
En poporkester med sin själ i punken, sitt hjärta i 90-tals indie och sin hjärna i någon slags skånsk emo. Sedan starten har Västerbron gjort hundratals och åter hundratals spelningar på allt från små svartklubbar, via gig ihop med band som bob hund och Hurula, till stora festivaler som by:Larm, Monsters of Rock och Umeå Open.
På scen är Västerbron vid det här laget ett av Sveriges bästa och mest energiska liveband.?


VÄRLDEN BRINNER
Bandet dök upp för ett par år sedan och gjorde sig snabbt ett namn med sin karaktäristiska utstrålning och scenenergi. Världen Brinner spelar energifylld punkrock på svenska. I April släpper bandet fyra färska låtar och en musikvideo, och bandet är glada att Uppsala äntligen blir ett av stoppen under årets spelningar.


UPPSALA RUMBLE: PARKSNÄCKAN 17 AUGUSTI
SATANIC SURFERS
LASTKAJ 14
TRUBBEL
TWIN PIGS
BJÖRNARNA


SATANIC SURFERS
Bandet bildades i Lund 1989 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över och är fortfarande en av de bästa banden inom den svenska punkrock scenen.


LASTKAJ 14
Energi, ärlighet och fest utan dess like i en mix med punkens ljud och attityd, detta är ett av landets mest älskade band och vi hoppas på allsång i redig punkanda.


TRUBBEL
Med diverse halvnakna avdankade rockhunkar i Trubbels egna kör The Makerz, bjuder de på en scenshow fylld med glädje trots de dekandenta och livsbittra texterna.


TWIN PIGS
Spelningar, skivsläpp och radiopris nomineringar har haglat över bandet som i september 2018 släppte sin andra skiva, Scandinavian Nightmare, som i stort sett handlar om att allt är skit precis som vanligt.


BJÖRNARNA
Trallpunkens hopp från Uppsala som spelat ihop med både Strebers, Charta 77 och Dia Psalma och som gjort sig kända för grym stämsång och starka melodier i ett rasande tempo.

Datum / Tid

fredag, 16 augusti 2019 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan, Stadsträdgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad