Menu

Johan Glans

Uppsala

Parksnäckan
onsdag, 28 juni 2023 kl:20:00

Johan Glans
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 28 juni 2022
Biljettpris: från 495 sek + service
Åldersgräns: 7 år (rekomenderat från 12 år)
Biljetterna släpps den 29 november, kl: 10.00 på johanglans.se
I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen – för första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener i ett 20-tal orter.
Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.
— Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna, säger Johan Glans.
I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.
Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder – turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero i Helsingborg.

Datum / Tid

onsdag, 28 juni 2023 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad