Menu

Nazareth (UK)

Uppsala

Parksnäckan
fredag, 12 juli 2024 kl:19:00

Nazareth
Support: Hasse Fröberg Musical Companion
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 12 juli 2024
Biljettpris: 465 sek + service
Åldersgräns: 13 år
NAZARETH
Legendariska hårdrocksbandet Nazareth besöker Parksnäckan i Uppsala den 12 juli med ”Six Decades of Rock!” en hyllning till deras sex decennier av framgångar inom rockmusik.
 
Nazareth började med pubspelningar i hemlandet Skottland 1968 och etablerade sig under 70-talet som ett av världens största rockband tack vare tidlösa hits som ”Dream On”, ”Hair of the Dog”, ”This Flight Tonight” och megahiten ”Love Hurts”. Totalt har de sålt över 20 miljoner album och vid slutet av 2022 släpptes deras 25:e album ”Surviving the Law”.
 
Nazareth turnerar stadigt och medverkar regelbundet på de stora rockfestivalerna runt omkring i världen. Med en karriär på över 50 år har dom hittat en stabil line up frontat av Carl Sentance (ex Krokus, ex Persian Risk) som på grund av sjukdom ersatte den karismatiska McCafferty 2015. På bas hittar vi den idag enda levande grundmedlem Pete Agnew. Sonen Lee Agnew varvades som trummis 1999 efter att Darrell Sweet gick bort. Till slut har vi Jimmy Murisson på gitarr som blev medlem i bandet 1994.
 
Lineup?Carl Sentance (Sång)?Pete Agnew (Bas)?Jimmy Murrison (Gitarr)?Lee Agnew (Trummor)?
HFMC
Ett sånt här erbjudande kan man inte tacka nej till. För oss i HFMC är det här en chans att möta en ny publik, vilket blir en härlig utmaning. Med vårt sjättte studioalbum Eternal Snapshots i ryggen så ser vi verkligen fram emot att få dela Parksnäckans scen med legendariska Nazareth, fredagen den 12 juli. Varmt välkomna!

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 465

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad