Menu

Linnéa Henriksson

Uppsala

Parksnäckan
fredag, 7 juni 2024 kl:19:00

LINNEA HENRIKSSON
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 7 juni 2024
Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 3 år
Linnea Henriksson åker ut på “Den romantiska turnén”
 
“För att jag behöver få sjunga”, säger Linnea Henriksson om varför hon åker ut på en ny turné. Ibland är det inte mer komplicerat än så. I en tid där omvärlden är orolig och kylan fortfarande biter sig fast vill Linnea starta sommaren tidigt och ger sig ut på en försommarturné för att skapa en plats för sig själv och sin publik för att mötas på, samla kraft och känna glädje. Första stoppet är 10 maj i Gävle. 
 
Den romantiska turnén är en vacker och intim plats med idyllisk omgivning där Linnea Henrikssons röst och texter får fullt fokus. Konserten är en hommage till det brustna hjärta som fått henne att komma nära sin publik sedan debuten “Till mina älskade och älskare” 2012 där låtar från hela hennes katalog kommer att spelas, inklusive otestat nyskrivet material. 
 
Med sig har hon musikerna Wille Alin, Anton Toorell och David Lagergren och med denna mindre sättning finns utrymmet att låta publiken vara med och bestämma vilka låtar det blir, både på förhand genom hennes kanaler och spontant på plats under själva konserten. En levande konsert på alla sätt med utrymme för alla känslor som behöver få kännas, i ett äkta Linnea Henriksson-manér. 
 
Få berör som Linnea Henriksson.
Det här är en turné jag åker ut på för att jag behöver få sjunga. Det är svårt att inte drabbas av allt som sker i världen just nu och vintern här hemma bidrar med sitt. Därför vill jag starta sommaren lite tidigare i år, bara få göra något fint och vad är väl finare än att göra något romantiskt för de man älskar? 
Linnea Henrikssons musik har spelats över 200 miljoner gånger på Spotify och hon har tagit emot prestigefyllda priser som P3 Guld (Årets artist 2012, Årets pop 2019), Alice Babs Jazzstipendium 2015 och utsågs till Folkets hus och parkers ”Ulla Billquist stipendiat” 2016. Utöver musiken är hon varit en del av några av våra mest populära TV-produktioner så som Så mycket bättre och Alla mot Alla och hon har programlett Musikhjälpen flera gånger, Melodifestivalen 2020 och senast serien Den blomstertid 2023 tillsammans med Tusse.


Linnea Henriksson
2024-05-11 20:00:00
Norrköping, Arbis, Norrköping



Linnea Henriksson
2024-06-08 19:00:00
Linköping, Skylten, Linköping



Linnea Henriksson
2024-06-15 18:00:00
Västerås, Västerås Officersmäss

Datum / Tid

fredag, 7 juni 2024 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad