Menu

Uppsala Rumble

Uppsala

Parksnäckan
lördag, 6 juli 2024 kl:17:00

UPPSALA RUMBLE
Artister: Peter and the Test Tube Babies, Slaughter & the Dogs, Mimikry, Borgerlig Begravning, Björnarna, SmåJävlaFötter
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 6 juli 2024
Biljettpris: 395 sek + service
Åldersgräns: 3 år
PETER AND THE TEST TUBES BABIES (UK)?Peter & The Test Tube Babies startades redan 1978 av de då 17-åriga Peter Bywaters och Del Strangefish. Den första singeln ”Banned from the pubs” släpptes rätt så omgående och sen tog det hela fart på direkten! Deras första album ”Pissed and proud” nådde nummer 1 på independentlistorna i England och de har turnerat världen över sedan dess.
SLAUGTER & THE DOGS (UK)
Sedan starten -75 har Slaughter And The Dogs levererat förstaklassig punk rock på deras alldeles egna vis.
Deras musikaliska resa tar influenser från såväl MC5, The New York Dolls som Slade och Thin Lizzy.
Bandets unika märke av underhållning bjuder på högljud, energisk punk fylld med allsång och fest.
Hyllade som ett av de Topp 10 bästa punkbanden genom tiderna av tidningar som Vive le Rock, Louder Than War och Mojo så har dessa herrar alltid varit aktuella och en grundpelare i den punkscen vi idag känner till.
MIMIKRY
Sveriges punkigaste rockband är kända för stor kreativ förmåga när det kommer till att skapa rockigt punkiga klassiker i annorlunda förpackning. Galna idéer, udda samarbeten och ett ständigt skapande i ständig rörelse.
BORGERLIG BEGRAVNING?Borgerlig Begravning bildades i Uppsala/Stockholm 2018 och är ett av de nya yngre punkbanden i Sverige. Bandet består av två bröder och en kusin. Frans, Eddie och Julian. Dom har snabbt gjort sig ett namn inom den alternativa scenen med livespelningar.
?BJÖRNARNA?Uppsalas egna Björnar är veteraner inom svensk trallpunk. Med sina fantastiskt finurliga texter och välspelat punkröj bjuder de upp till dans och allsång. De har flera album på sitt samvete och senaste ”Det sämsta” var enligt många det bästa som kom det året.
SMÅJÄVLAFÖTTER
Småjävlafötter skränar föraktfullt mot snubbkultur, högertroll och vuxenliv. Till d-takt blandar Fötterna trallvänliga refränger med Malins distinkta avgrundsvrål.

Datum / Tid

lördag, 6 juli 2024 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Parksnäckan

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad