Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Solskensorkesterns - Jubileumskonsert

Sal B - Numrerad Sittplats


BILJETTER / MER INFORMATION


Solskensorkesterns jubileum- och vårkonsert den 29 mars kl 15.00 flyttas till den 1 november kl 15.00 mot bakgrund av den senaste tidens utveckling


Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer samt föreställningar som går in under rekommenderade riktlinjer.
Av den anledningen kommer Solskensorkesterns jubileum- och vårkonsert den 29 mars kl 15.00 att flyttas. Nytt datum är den 1 november kl. 15.00.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 29 april 2020 för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.


_________________________________________________________________________________________


Solskensorkestern firar med svensk svängig ädelschlager sitt 20-årsjubileum. Fira med oss och njut av musiken och minnena från en musikalisk storhetstid! Vi vårdar schlagerskatten från 30- och 40-talen med sångare, stråkar, komp och blås. Ja, ni kan lita på att vi alltid ligger steget efter! Tiden kommer att ge oss rätt!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-11-01 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: