Menu

Slutspel 2023/24

Uppsala

Studenternas IP
fredag, 23 februari 2024 kl:19:00

För fjärde säsongen i rad är vi i slutspel efter att ha kommit på en fjärdeplats i Elitserien - den bästa placeringen sedan säsongen 2008/09.

Här kan du köpa dina matchbiljetter till slutspelsfesten!

_______________________________
-VID KÖP AV BILJETT PÅ MATCHDAG I BILJETTKASSAN PÅ ARENAN TILLKOMMER EN SERVICEAVGIFT PÅ 31:- EXTRA PER BILJETT!-

Fri entré för barn och ungdomar under 18 år
Sirius huvudpartner Bolander & Co bjuder alla barn och ungdomar under 18 år på fri entré till Sirius samtliga hemmamatcher i Elitserien 2023/24. Boka din matchbiljett genom att välja biljettkategorin "Barn & ungdom".
_______________________________
 
SERVICE PÅ ARENAOMRÅDET

Bandytorget
På bandytorget finns möjligheten att äta och dricka gott. Besök något av våra försäljningsställen och köp antingen kokt korv eller kebab med bröd.

VIP-tält
I VIP-tältet serveras alkohol för slutet sällskap. Här serveras även fika under halvtidsvilan. För att komma in i VIP-tältet krävs det att du har ett giltigt VIP-kort.

Supporterloungen
En timme innan avslag öppnar vi vår supporterlounge där du som medlem i Västra Sidan har förmånliga priser i baren. I loungen säljs både mat och dryck.  

Afterwork i VIP-tältet
Inför varje hemmamatch annordnar vi en Afterwork för våra VIP-kortsinnehavare samt medlemmar i supporterföreningen Västra Sidan. Här serveras mat (som förbokas här) samt dryck.  

Kiosker
I våra kiosker kan du köpa godis, läsk, kaffe och bulle. Kioskerna drivs av Sirius Bandys ungdomslag och alla intäkter går till ungdomsverksamheten. 

Swish och kortbetalning
Samtliga fasta försäljningsställen av mat, dryck och merchandise på Studan erbjuder möjligheten att betala med swish och kort.

50/50-lotteriet
50/50-lotter säljs på Studenternas IP i samband med Sirius hemmamatcher. Varje lott kostar 25 kr och hälften av den totala insatsen går till en ensam vinnare.

Toaletter
Dam- och herrtoaletter finns under huvudläktaren.

Supportrar med funktionsnedsättning
Sirius Bandy strävar alltid efter att kunna erbjuda en hög tillgänglighet för alla som besöker Studan. Här kan du läsa vad vi kan erbjuda dig med funktionsnedsättning för att göra ditt besök så trevligt och smidigt som möjligt.

Rullstolsburna supportrar
Sirius Bandy har rullstolsplatser på huvudläktaren. Varje rörelsehindrad gäst kan ta med sig en (1) ledsagare utan extra kostnad. Rullstolsplatserna är en bit ovanför markplan, för att gästerna ska få bra sikt över bandybanan, och dit tar man sig via en fastmonterad ramp. Besöker du Studan själv så hjälper vår arenapersonal mer än gärna till om du är i behov av hjälp med något.

Rörelsehindrade supportrar utan rullstol
Om du har nedsatt rörlighet rekommenderar vi dig att ta en rullstolsplats på huvudläktaren för att undvika trappor.
_______________________________

Kontaktinformation
IK Sirius Bandy
Stålgatan 14
754 50 Uppsala
info@siriusbandy.se
www.siriusbandy.se
_______________________________

Varmt välkomna till Studan och bandytorget där vi serverar mat och dryck från våra lokala partners.

Datum / Tid

fredag, 23 februari 2024 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Studenternas IP

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

99kr - 450kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad