Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Fellini 100 år! Med musik av Nino Rota

Ukk - Restaurangen/sal D


BILJETTER / MER INFORMATION


Regeringen har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation och stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Av den anledningen kommer konserten med Fellini 100 år! Med musik av Nino Rota den 3 april att flyttas. Nytt datum är den 4 oktober.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 3 maj för hjälp med återköp. För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och telefonnummer vid kontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal.


Information
Skulle informationen om föreställningen ändras kommer du att informeras via e-post och sms – håll därför utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna


________________________________________________________________________________________


Njut av vår buffé av italienska delikatesser till tonerna av välkända örhängen från Fellinis filmer som Det ljuva livet och 8 ½. Lär dig mer om mästerregissören av folkkäre filmvetaren Göran Everdahl.


La Strada - Spelar musik av Nino Rota
Nino Rota är djupt förknippad med filmmusik och inte minst som Federico Fellinis parhäst och musikalisk musa. Rotas musik är en genre i sin egen rätt. Man skulle kunna benämna den melankolisk cirkusjazz med fria utflykter i tid och rum. Genom allt, som en röd tråd, löper den italienska folkmusikens stora kärlek till melodi. Rota och Fellini kompletterade varandra väl i skildringen av det tragikomiska i människans existens. Vackert, groteskt, lekfullt och melankoliskt på en och samma gång.


La Strada är ett band som leds av gitarristen och kompositören Peter Nylander. Fem musiker med olika bakgrunder och röster möts här för att med omsorg och lekfullhet förvalta en del av filmhistoriens mest älskade verk.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-10-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

145kr - 465


Kort länk hit: