Menu

Flyttad: Imagine Uppland – Regionfinal 2024

Uppsala

Ukk - Sal B - Numrerad Sittplats
söndag, 17 mars 2024 kl:18:00

Evenemanget har flyttats till Stora salen. Numrerad sittplats gäller. Samma datum och starttid söndagen den 17 mars 2024 kl. 18.00.
Köpt biljett till Sal B?
Behåll din biljett – den gäller även i den nya salen men med särskilt utvalda platser. Publikvärdar på plats hjälper er att hitta till rätt plats. För eventuella frågor eller vid önskemål av specifik plats i salen ta kontakt med vår biljettkassa på 018-727 90 00 eller biljettkassa@ukk.se.

Imagine är en årlig jurybedömd musiktävling för musicerande ungdomar mellan 13 och 21 år inom alla genrer. Det här är ett tillfälle för ungdomar att framträda på en stor scen med professionell och kunnig scenpersonal och samtidigt göra nya musikaliska erfarenheter och bekantskaper. Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller låtskrivare.
Efter uttagningar är det nu dags för regionfinal. Flera priser kommer att delas ut och vinnaren representerar Uppland i Riksfinalen som genomförs i Uppsala 9–11 maj!
För mer information om tävlingen gå till Imagine Upplands webbplats.

Datum / Tid

söndag, 17 mars 2024 kl: 18:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Numrerad Sittplats

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

10kr - 60

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad