Menu

Messiah Hallberg - Scener ur ett äktenskap

Uppsala

Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat
söndag, 12 december 2021 kl:19:00

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________


Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning "Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop". Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Föreställningen hade premiär den 20 september och inte långt senare stod det klart att samtliga föreställningar under hösten är slutsålda. Nu är det klart att turnén förlängs och den 19 april återvänder Messiah till Uppsala och UKK!


- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.


Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.


OM MESSIAH
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.


2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Nu är han aktuell som programledare i Vakna med NRJ och under 2019 är han ute med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.
_______________________________________________________


Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Messiah Hallberg – Scener ur ett ”äktenskap” 5 september att flyttas. Nytt datum är 12 december 2021. Samma evenemangstid, 20.00.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 27 september 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Se aktuella telefontider här: www.ukk.se/ditt-besok/oppettider/


För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.


Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
_________________________________________________________________________________________

Datum / Tid

söndag, 12 december 2021 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Ukk - Sal B - Sittande Onumrerat

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad