Menu

Eric Saade

Uppsala

Ukk - Stora Salen
torsdag, 5 april 2018 kl:19:30

Eric Saade beger sig ut på turné i vår med nytt material i bagaget. Senaste turnén genomfördes hösten 2016 med EP:n ”Saade”, som bland annat innehåller hiten ”Wide Awake” – en duett tillsammans med Gustaf Norén. I höst är han högaktuell som en av deltagarna i Så mycket bättre.


Förra hösten var Eric Saade ute på turné med sin senaste EP "Saade", som innehåller den hittiga Gustaf Norén-duetten "Wide Awake". Ett år senare ser vi honom bland annat som en av deltagarna i TV-programmet ”Så mycket bättre” samt som en av artisterna i Vintergalan, och till våren åker Saade ut på en vårturné runt om i Sverige.


- Det har hänt mycket dom senaste senaste åren, och det kommer hända ännu mer i höst och i vår. Därför ska det bli sjukt kul att spela live igen. Så kom dit eller va’ tråkig! hälsar Eric.


Eric Saade är en av 2010-talets populäraste svenska artister och har stått på scen i halva sitt liv. Redan som 13-åring upptäcktes Eric Saade, i en talangtävling, och som 16-åring skrev han på sitt första skivkontrakt. Han har sedan dess etablerat sig som en av landets mest framgångsrika artister som bland annat varit ute på turné med ett publiksnitt på över 10 000 personer och släppt fyra album varav tre toppat den svenska albumlistan.


Hösten 2015 gick Eric in i studion tillsammans med State Of Sound (Viktor Norén & Joakim Andrén) & Gustaf Norén (ex Mando Diao). Tillsammans skapade de EP:n ”Saade” som gavs ut sommaren 2016. Duetten med Gustaf Norén, ”Wide Awake” har Filatov & Karas (Imany – Don’t Be So Shy) gjort en remix på och med den versionen har dörren till Europa öppnats. Låten blev en stor hit i Ryssland och var under hösten 2016 den sjunde mest spelade på rysk radio. Den har legat topp 10 i länder som Bulgarien, Vitryssland, Moldavien och Kazakstan, och gick upp topp 100 på Spotify i Tyskland och Österrike.

Datum / Tid

torsdag, 5 april 2018 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad