Menu

Tommy Körberg & Bohuslän Big Band

Uppsala

Ukk - Stora Salen
söndag, 13 februari 2022 kl:17:00

**Vaccinationsbevis krävs fr.o.m. 1 december 2021**. För personer som är 18 år och äldre krävs vaccinationsbevis med legitimationskontroll för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med fler än 100 deltagare. Läs mer om vad som gäller på **[ukk.se](https://www.ukk.se/vaccinationsbevis/)**.
______________________________________________________


Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer Tommy Körberg & Bohuslän Big Band 26 februari 2021 att flyttas. Nytt datum är 13 februari 2022. Observera ny tid 18.00. Konsertbuffén serveras från 16.00.


Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!


Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten det nya datumet? Kontakta UKK på tel. 018-727 90 00 eller biljettkassa snabel-a ukk punkt sesenast 14 januari 2021 för hjälp med återköp. Observera att biljettkassan för närvarande har stängt och svarar endast per telefon och mejl. Vi har även begränsad telefontid under jul och nyår. Se aktuella öppettider här


För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid mailkontakt. Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av vår biljettpersonal. Du ansvarar själv för att kontrollera att ditt återköp går igenom och du får din återbetalning enligt återköpsvillkor.


Information
Du ansvarar själv för att kontrollera eventuella förändringar kring ditt evenemang. Håll dig informerad via ukk.se, e-post och sms – håll utkik i inkorgen. Vi hoppas att du har överseende med att det just nu råder högt tryck på vår biljettkassa och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.


Arrangören hälsar
Vi är väldigt måna om vår publik och vill inte bidra till smittspridningen av covid-19 viruset därför flyttas konserten. Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att stödja en kulturbransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m.m.


Var rädd om Er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.


/ HitNöje Productions


På ukk.se/covid-19hittar du svar på de vanligaste frågorna.


__________________________________________________________________________________________


Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande
samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.


Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck. I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”.


Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Datum / Tid


söndag, 13 februari 2022 kl:17:00

Plats

Ukk - Stora Salen Karta

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 560

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        
Datum: Alla dagar
Välj stad

Tillbaka Sök

Välj stad