Menu

Nassim Non Stop 29/4

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 29 april 2023 kl:12:30

Konserten med Nassim i Stora salen tidigareläggs en halvtimme. Ny tid för konsertstart är kl. 12.30. Dörrar till huset öppnar 10.00 med aktiviteter i Sal D.
Dina biljetter gäller för konserten och alla aktiviteter under dagen. Vill du ladda hem biljetter på nytt med den korrigerade starttiden kan du göra det på download.tickster.com med hjälp av ditt referensnummer.
En svängig dag med jazz, dans & skoj!

Nassim underhåller på scenen med låtar från hans senaste skiva Årets album och han får också besök av två häftiga dansare. I restaurangen blir det mysiga och pyssliga aktiviteter, DJ, dansuppvisning och en smarrig minibrunch.
Nassim spelar låtar från Årets album!

Den här gången spelar Nassim och hans pianokompis Pelle låtar från Nassims senaste skiva Årets album, som är nominerad till en Grammis för årets barnmusik – håll tummarna!
På dagens konsert spelas låtarna i en jazzig tappning och på scenen får Nassim sällskap av två lindy hop-dansare som visar sin dans med coola steg och häftiga hopp och kast. Självklart får du som sitter i publiken vara med och dansa och sjunga så mycket du vill! Och som vanligt när Nassim står på scen, så kan vad som helst hända...
OBS! 29/4 börjar konserten lite tidigare än vanligt – kl. 12.30 i Stora salen.
Instrumentverkstad

Tillverka ditt eget instrument! Konstpedagogen Henny visar och hjälper dig att komma i gång. Vi skapar olika slagverks- och rytminstrument att ta med hem. Och kanske vill du använda ditt nya instrument för att spela tillsammans med Nassim på konserten i Stora salen?!
Uppsala kulturskola hälsar på!

Elever och lärare från Uppsala kulturskola kommer hit för att bjuda på smakprov från allt kul de håller på med i sina undervisningssalar! Det blir dansuppvisning i Sal D kl. 10.15 och pop-up-konserter på plan 3 med olika instrument från kl.  11.50!
Familjedisco med DJ Choco Canel

Bästa DJ Choco Canel är tillbaka och spelar skön jazz och annan svängig musik! Denna gång medverkar danslärare från Uppsala Danscenter (kl. 10.30) för att sätta fart på dansgolvet och visa enkla rörelser för alla att hänga med i!
Mera kul i huset

Dessutom finns spel- och lekstationer och så blir det en rolig skattjakt med musiktema!
Hoppborg inomhus?! Självklart, hoppborgen är tillbaka! Tänk på att medföljande vuxna är ansvariga för sina hoppande barn. Hoppa lugnt och ta hand om varandra!
Äta & fika!

Restaurangen har öppet kl. 10–13 och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Resten av dagen är det öppet med fikaservering. Ingen bordsbokning.
Program och information

10.00–15.00 UKK är öppet för Nassim Non Stop-besökare.
10.00–13.00 Aktiviteter, DJ och happenings i Sal D.
10.00–13.00 Restaurangen är öppen och serverar en familjevänlig minibrunch och fika. Caféservering övriga tider.
12.30–ca. 13.15 Konsert “Nassim Non Stop” i Stora salen. OBS! Ny tid!
ca. 13.15–15.00 “Efterhäng” i Sal D, träffa Nassim och hans kompisar, snacka lite, ta en selfie och be om en autograf!
Obs! Kl. 10.00–15.00 är huset bara öppet för Nassim Non Stop-besökare. För att komma in krävs en biljett. Alla aktiviteter och konserten i Stora salen ingår i biljetten. Mat och dryck ingår ej, men finns att köpa i restaurangen.
Med reservation för ändringar.
Direkt efter Nassim: VårBlås – kl. 14 i Stora salen

Samma eftermiddag har vi en stor konsert med massor av blås i Stora salen. Kom och hör 150 kulturskoleelever, professionella gästartister och ensembler i manifestationen VårBlås som hyllar den svenska blåsmusiken. Fri entré. Det är bara att hänga kvar i huset efter Nassim Non Stop!
Läs mer här!

Datum / Tid

lördag, 29 april 2023 kl: 12:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad