Menu

Lisa Nilsson & Ekdahl-Bagge Big Band

Uppsala

Ukk - Stora Salen
söndag, 2 april 2023 kl:19:00

Vårkänslorna svallar när Lisa Nilsson möter storbandet Ekdahl-Bagge Big Band i konsertprogrammet You Must Believe in Spring. Konserten är en hyllning till våren, livet och musiken med en repertoar som spänner över flera stilar och språk. Det blir älskade evergreens från Sverige till Brasilien! Upplev en av våra största artister och ett av Stockholms mest intressanta storband med många av den nya jazzgenerationens spännande solister och inspirerade instrumentalister i sektionerna.
Lisa Nilsson är en av våra mest mångsidiga artister med en minst sagt imponerande karriär. Från popmilstolpen Himlen runt hörnet till skådespeleri, humor, dans, jazz, textförfattande och komposition. Lisa Nilssons lyra har många strängar!
Lisa och Ekdahl-Bagge Big Band samarbetade för första gången vid en hyllningskonsert till Monica Zetterlund. Ett möte som gav stark mersmak. Precis som Nilsson verkar Ekdahl-Bagge Big Band i bredden. Bandets två kapellmästare – Per Ekdahl och Carl Bagge – är båda verksamma i ett brett musikaliskt spektrum, från modern jazz via teater- och filmmusik, till att arrangera för landets symfoniorkestrar.

Datum / Tid

söndag, 2 april 2023 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

220kr - 295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad