Menu

Noice - I natt é hela stan vår

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 13 april 2024 kl:19:30

När fem tonårskillar från Gustavsberg träffades för att repa i föräldrarnas garage blev det början för ett av svensk musikhistorias mest ikoniska rockband.
Med debutalbumet Tonårsdrömmar från 1979 och framträdandet i tv-programmet Måndagsbörsen 1980 exploderade bandets popularitet. Kaos i folkparkerna med publikrekord efter publikrekord sattes. Mängder av fans som tältade i medlemmarnas föräldrars trädgårdar. Noice är med alla sina hits utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin.
I en helt ny konserthusproduktion får alla nya fans uppleva hela historien om Noice, samt alla hitsen i en show där svetten garanterat kommer rinna på både publik och band!
Noice är originalmedlemmarna Peo Thyrén, som också skrivit många av bandets hits, på bas och sång, och Robban Klasen, trummor. Nya medlemmar i bandet är John Persson, keyboard, och Charlie Grönvall, på sång och gitarr. Stjärnskottet Charlie Grönvall har gjort stor succé i huvudrollen som ”Hasse Carlsson” i den hyllade ”Noice – Rockmusikalen”.
Åldersgräns: 13 år.

Datum / Tid

lördag, 13 april 2024 kl: 19:30

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

360

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad