Menu

Imagine Sweden Riksfinal – Galafinal

Uppsala

Ukk - Stora Salen
lördag, 11 maj 2024 kl:19:00

En glittrande och alldeles underbar Galafinal där flera festival- och musikpriser delas ut och förstapristagaren koras. Galan leds av Bitte Appelqvist & Albin Appelqvist.
Alla uppträdanden under de tidigare finalkvällarna (torsdag och fredag) har bedömts av en erfaren jury beståendes av professionella aktörer inom musikbranschen och nu är det dags att öppna kuverten. Förstapristagaren får representera Sverige i den internationella finalen i Belgien!
Dessutom uppträder förra årets Imagine Sweden-vinnare Xion från Dalarna liksom pristagarna Fake News från Imagine Norge och MUSA (aka Chloé Landra) från Imagine Frankrike.
Var beredda på att säkert dyker upp en hel del andra musikaliska och galna överraskningar…
Mer information om aktiviteter och program uppdateras löpande på imaginesweden.se/riksfinal
Bakom Imagine Sweden står Musik i Dalarna och Regional Musik i Sverige.
Arrangör för riksfinalen 2024 och 2025:
Imagine Sweden i samarbete med Musik i Uppland.
Imagine Sweden är en internationell mötesplats och musiktävling för unga musiker och artister 13-21 år, öppen för alla genrer och alla nivåer.
Spelningar varvas med workshops och andra aktiviteter. Det börjar regionalt, fortsätter nationellt och avslutas internationellt.
Imagine Sweden verkar för att främja ungas musikintresse och personliga utveckling genom meningsfulla och professionella aktiviteter och evenemang.
Vi tror att musik är ett språk som alla förstår och att vi genom att använda det verktyget kan få olika människor att mötas, samarbeta och utvecklas.
Mer info på: www.imaginesweden.se

Datum / Tid

lördag, 11 maj 2024 kl: 19:00

Plats

Uppsala, Ukk - Stora Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 20

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad