Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Klara Lewis

Uppsala Konsert & Kongress Sal BDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I slutet av maj släpps hennes nya fullängdsskiva, uppföljaren till den hyllade debuten ”Ett” och EP:n Msuic. Nio spår fyllda av flytande rytmer och drabbande ljudmattor, med aggressiva element som skaver mot varm optimism. Skivbolaget kallar detta hennes modigaste släpp hittills och resultatet får vi uppleva live i vinter då hon gör sin första konsert som headline i hemstaden Uppsala!

Klara Lewis är en kritikerhyllad ljudskulptör som under de senaste två åren rest runt bland klubbar och gallerier världen över och gjort succé med sitt audio-visuella uttryck. Hon bygger sina verk av manipulerade samplingar och ljudupptagningar där det organiska står i kontrast till det digitala. Lewis har gjort flera uppmärksammade gig på bland andra Norbergfestivalen, Volt och Arts Birthday Party, och blivit utnämnd till Emerging Artist of the Year av BBC-profilen Mary-Anne Hobbs.

Konsertlängd: TBA, ingen paus

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Musikens Hus Vänner

www.ukk.seEtt landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-12-09 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Klara Lewis

Klara Lewis, View på Spotify

Too

View

Klara Lewis, Twist på Spotify

Too

Twist

Klara Lewis, Us på Spotify

Too

Us