Menu

Little Jinder

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal B
fredag, 17 mars 2017 kl:20:00

OBS! STÅPLATSER!
Little Jinder har under de senaste åren skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna. Hennes självbetitlade album från 2014 belönades med en Grammis för Bästa Pop och hon har hyllats som producent och låtskrivare.

Little Jinder stökade runt på engelska i några år innan hon 2013 hittade hem till både Sverige och svenskan med singeln Shh. Sedan dess har hon radat upp ett pärlband av låtar (med tillhörande geniala titlar): Ful och tråkig tjej, Ligger med en ful, Hångellåten och Vem har cigg? till exempel. Under 2016 har Little Jinder bland annat hunnit med att släppa sitt tredje album Allting Suger och vinna pris för Årets Pop på P3 Guld. Hon medverkar även i årets säsong av Så mycket Bättre. Där Little Jinder är, där är det helt enkelt roligt


Ståplatser

Konsertlängd:
Paus:


Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Musikens Hus Vänner

www.ukk.se



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.



Little Jinder
2024-05-31 20:00:00
Stockholm, Orionteatern

Datum / Tid

fredag, 17 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal B

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

182kr - 240kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad