Menu

Hov1

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal B
fredag, 3 mars 2017 kl:20:00

OBS! STÅPLATSER!
De fick sitt genombrott sommaren 2016 med legendariska spelningar på bl.a. Emmabodafestivalen, Storsjöyran och framför allt med ett bejublat framträdande på Rockbjörnen. Debutsingeln ”Hur kan du säga saker” skrevs redan när de flesta av killarna gick på gymnasiet och har följts upp av ”Kärleksbrev” med över 4 miljoner spelningar på Spotify och ”Ska vi?” – skrivna rakt ur hjärtat utan censur. Hov1:s 4:e singel ”Hjärtslag” gick direkt in på plats 14 på Spotify-topplistan i Sverige.

”Inget känns för privat för att släppa, vi skriver bara. Och om man skulle försöka skyla sig själv på något sätt, börja skriva beskriva saker mer allmänt, då tappar du halva poängen med att få göra det vi gör. Att få uttrycka sig exakt så som vi vill, säger Noel Flike.
Om vi censurerar oss själva finns det inget syfte egentligen. Man måste våga också, bjuda på sig själv lite.” Aftonbladet


Ståplatser

Konsertlängd: ca 60 min
Paus: Nej


Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Musikens Hus Vänner

www.ukk.se



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 3 mars 2017 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal B

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

182kr - 240kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad