Opera och musikal

Uppsala Konsert & Kongress Sal BDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Linnékvintetten tillsammans med Karin Ingebäck, sopran och Anders Larsson, baryton.

Vad passar väl bättre än sånger om hjärta och smärta på ”Alla hjärtans dag”? Arior och duetter med två av Sveriges främsta operasångare, Karin Ingebäck och Anders Larsson. Även musikalinslag och instrumental brassmusik utlovas. Karin har haft flera välkända roller på de svenska operascenerna och har en lång meritlista från konserter med symfoniorkestrar. Också Anders har kunnat ses i välkända operaroller av bland andra Mozart och Puccini.

Konsertlängd: 2x40 minuter

Arrangör: Musik i Uppland

www.musikiuppland.se

www.ukk.seEtt landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-02-14 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: