Menu

Beatrice Eli

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress Sal B
fredag, 13 november 2015 kl:21:00

Hon har gjort kometkarriär och anses vara en av de intressantaste nykomlingarna från 2014. Hon vann Årets Pop på P3 Guld-galan i januari och kallas redan för popikon.
Beatrice Eli gör ingenting halvdant – hon är fullständigt förtrollande, som Jocke Berg i Kent uttryckte det innan han bjöd in henne att medverka på Kents senaste platta. Beatrice Elis egen fullängsdebut Die another day blev en total succé och fick DN att gå i spinn och nominera henne till årets kulturpris. I sina r&b-vässade poplåtar hyllar hon med sin extremt sköna röst dekadensen medan relationerna kollapsar. Och det är vackert.

Ståplatser

Konsertlängd:

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.se



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 13 november 2015 kl: 21:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress Sal B

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad