Beatrice Eli

Uppsala Konsert & Kongress Sal BDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hon har gjort kometkarriär och anses vara en av de intressantaste nykomlingarna från 2014. Hon vann Årets Pop på P3 Guld-galan i januari och kallas redan för popikon.
Beatrice Eli gör ingenting halvdant – hon är fullständigt förtrollande, som Jocke Berg i Kent uttryckte det innan han bjöd in henne att medverka på Kents senaste platta. Beatrice Elis egen fullängsdebut Die another day blev en total succé och fick DN att gå i spinn och nominera henne till årets kulturpris. I sina r&b-vässade poplåtar hyllar hon med sin extremt sköna röst dekadensen medan relationerna kollapsar. Och det är vackert.

Ståplatser

Konsertlängd:

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress

www.ukk.seEtt landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-11-13 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Beatrice Eli

Beatrice Eli, Girls på Spotify

Die Another Day

Girls

Beatrice Eli, Trust Issues på Spotify

Die Another Day

Trust Issues

Beatrice Eli, Girls (Dante Remix) på Spotify

Girls (Dante Remix)

Girls (Dante Remix)

Beatrice Elin Elisabeth Blennberger med artistnamnet Beatrice Eli, född den 9 januari 1987 i Stockholm, är en svensk popartist.


Eli är uppvuxen i Farsta och albumdebuterade 2014 med Die another day. Hon medverkar även på Kents album Tigerdrottningen från 2014.