Menu

Tillsammans- 183 år på scen Lill-Babs,Siw Malmqvist,Ann-Louise Hansson

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
söndag, 5 februari 2017 kl:17:00

Lill-Babs, Ann-Louise Hanson, Siw Malmqvist
Tillsammans - 183 år på scenen!

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Ann-Louise Hanson tre giganter inom svensk showbiz och med erfarenheter inom artisteriet som få i vårt land besitter. De har sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid. Tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.

Nu är det åter dags att bege sig ut på de svenska vägarna. Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50-talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Varmt välkomna till en kväll som sent ska glömmas!


Speltid: cirka 2 timmar och 20 minuter inkl paus
Paus: ja

Arrangör: TMK Nöje



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

söndag, 5 februari 2017 kl: 17:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad