Menu

ALCAZAR - DISCO DEFENDERS

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
fredag, 26 februari 2016 kl:20:00

Alcazars Disco Defenders” är en totalupplevelse med glitter och glamour, fylld av discohits med stadiga beats från dåtid till nutid. Tillsammans med några av Sveriges bästa dansare och musiker bjuder trion Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund på discoklassiker från 70-talet och framåt och självklart också Alcazars egna hits så som Crying at the Discoteque, Not a Sinner, Nor a Saint, Alcastar, Stay the night och “Blame it on the Disco”.

”Disco Defenders” är Alcazars första show och har spelat för utsålda hus i Göteborg och Stockholm och fått ett lysande mottagande från både publik och press. Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar” skrev Göteborgs-Posten efter premiären, Fantastisk show. Inte en död sekund tyckte tidningen QX och Borås Tidning skrev att showen ”saknar motstycke på en svensk scen. För regin står Edward af Sillén.

Åldersgräns: 13 år

Presscitat
Maffig discoshow. Bara att kapitulera inför Alcazar
Göteborgs-Posten (betyg 4)

Imponerande. Högt tempo i etthundra minuter
Dagens Nyheter (betyg 4)

Fantastisk show. Inte en död sekund.
QX (betyg 4)

Bombastisk discoshow. Saknar motstycke på en svensk scen
Borås Tidning

FenomenAlcazar
GT

Generös scenografi. Snygg koreografi.
Aftonbladet



Speltid: 90 min, ingen paus
Paus: Nej

www.ukk.se

Arrangör: Welcome Uppsala & Blixten & co



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.

Datum / Tid

fredag, 26 februari 2016 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 635kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad