Menu

Ane Brun

Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress
lördag, 5 mars 2016 kl:20:00

Ane Brun

Förband: Wildhart

Ane Bruns stämningsladdade sjätte studioalbum är kanske hennes mest genomarbetade album hittills.
Både textmässigt och musikaliskt är det en orädd platta som behandlar olika typer av förändring och som till och med den vanligtvis blygsamma artisten medger antagligen är mer extrovert och dynamiskt” än något hon tidigare gjort.

Den nya musiken föddes ur känslostormar, men mynnade ut i tydliga tankar. Den är en vidareutveckling av hennes tidiga, akustiska låtskrivande, med en Ane som låter mer spontan och full av liv än någonsin tidigare. Hennes växande tilltro till sin klara röst och ett låtskrivande som befinner sig i ständig utveckling tar henne till platser som kommer att förvåna alla som fortfarande ser henne som en känslig, finlemmad trubadur.

En speciell artist, med en helt egen sorts magi. Att se henne live står på många människors önskelista. Se till att säkra din biljett i god tid!

19.30 Dörrar
20.00 Mariam The Believer (cirka 30 min)
20.30 Paus
21.00 Ane Brun (cirka 90 min)

www.ukk.se

Arrangör: Uppsala Konsert & Kongress i samarbete med Musikens Hus Vänner.



Ett landmärke i Uppsala
Åtta våningsplan, 37 meter högt och 14600 kvadratmeter stort. Här finns mötesrum, konsertsalar, bankettsal med restaurang/café, konferensvåning med lounge, utställningsytor, foajéer med barer, artistutrymmen, restaurangkök, biljettkassa och konferensreception.

På utsidan präglas Uppsala Konsert & Kongress av den uttrycksfulla arkitekturen med fasaden som växlar färg och ton allt efter dygn, årstid och väderlek. Från Stora foajén på våning 6 har gästerna en storslagen utsikt över Uppsala med omnejd.



Ane Brun
2024-05-22 20:00:00
Stockholm, Orionteatern



Ane Brun
2024-05-23 20:00:00
Stockholm, Orionteatern

Datum / Tid

lördag, 5 mars 2016 kl: 20:00

Plats

Uppsala, Uppsala Konsert & Kongress

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

317kr - 420kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad