Silvana Imam

V-DalahusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brink & Berger och V-Dala nation presenterar stolt: Valborg 2016 @ V-Dala nation med Silvana Imam!


OBS! Biljetten är endast giltig i kombination med nationskort eller gästkort och giltig legitimation.
Please note that the ticket is only valid with a Nation Student Card or a Student Guest Card in combination with a valid ID


För sjunde året i rad ser vi till att Valborgskvällen på V-Dala blir en succé utöver det vanliga! Därför känns det fantastiskt roligt att kunna meddela att ingen mindre än Silvana Imam gästar oss på scen!


Valborg 2016 @ V-Dala
Artist: Silvana Imam!
Öppettider: 19-01
Pris: 150 kronor + service
Biljetterna bryter kön till 20:30, därefter gäller den endast som betalningsmedel. Köpt biljett återlöses ej
OBS! Biljetten är endast giltig i kombination med nationskort eller gästkort och giltig legitimation.


När du ser Silvana är det dina kamper, din bakgrund, din kärlek du möter. Silvana Imam är din röst, dina knutna nävar. Dina fötter som tar dig framåt, bort och tillbaka. Och du är Silvana, hennes röst är din.


Den rösten har varit högljudd under 2015. Imam vann ”Årets Textförfattare” på Musikförläggarnas Pris och har även blivit nominerad till Guldmicken på P3 Guldgalan 2016.


I slutet av april 2015 släppte Imam kritikerrosade EP:n ”Jag Dör För Dig” som bl.a. gästades av Marlene på den frekvent radio spelade låten ”För Evigt”.


Efter att ha turnerat hela sex länder under sommaren 2015 med "Jag är Naturkraft” turnén som tog Silvana till Paris och New York, där Imam även fick möjligheten att gästa radio ikonen Sway Calloway i "Sway in the Morning" på Sirius XM där hon även framförde låten ”Imam Cobain” live.


Efter ett intensivt år så har Silvana Imam nu gått in i studion med bla. RMH husproducenten Nisj för att avsluta sitt debut album som släpps Vår 2016. Första singeln släpps redan i Januari.


NOMINERINGAR OCH PRISER 2015:
- Sveriges Bästa Liveakt – P3-Guld
- 3 Grammisnomineringar
- 2 P3 Guld-nomineringar
- 3 Kingsizegalan-nomineringar
- 3 Gaffapriset-nomineringar


VINNARE AV:- Årets Textförfattare Musikförläggarnas pris
- Nöjesguiden Årets Musik
- #1 på Musikguidens 2014-lista
- QX Gaygala - Årets Homo
- Manifestgalan - Årets Live
- Stockholm Pride - Årets Live


---


BILJETTER:


Förköpsbiljetterna släpps fredagen den 4 mars kl 10:00. Biljetterna kostar 150 kr och berättigar företräde i kön till 20:30, därefter som betalningsmedel. Vid köp på tickster tillkommer en serviceavgift om 15 kronor.


Biljetter köps på V-Dala nation och på www.tickster.com Biljetterna gäller enbart i kombination med giltigt nationskort/gästkort och id-kort.


OBS! Biljetten är endast giltig i kombination med nationskort eller gästkort och giltig legitimation.
För information & service: Fredrik Annell-Berger, fredrik@brink-berger.se, 018-10 00 65


Vi ses!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-04-30 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Silvana Imam

Silvana Imam, Tänd Alla Ljus på Spotify

Jag Dör För Dig

Tänd Alla Ljus

Silvana Imam, För Evigt på Spotify

För Evigt

För Evigt

Silvana Imam, Svär på min mamma på Spotify

När du ser mig • Se dig

Svär på min mamma

Imam har rötter i Syrien och Litauen och har vid sidan om musikkarriären studerat psykologi. Hon är medlem i hiphopkollektivet RMH. 2012 nominerades hon till årets nykomling på Kingsizegalan och i maj 2013 släppte hon sitt debutalbum Rekviem på skivbolaget Playground Music. Med på albumet var bland annat ett samarbete med Min stora sorg på låten "Blomstertid, igen".


I maj 2014 släpptes hennes EP När du ser mig • Se dig, och efter det genomförde hon turnén Jag Ser Dig. Silvana Imam blev i januari 2015 signad till Sebastian Ingrossos skivbolag Refune Records. I februari 2015 blev hon utnämnd till Årets Homo på QX Gaygalan 2015. I april 2015 släpptes hennes andra EP Jag Dör För Dig, vilket blev början till turnén Jag Är Naturkraft.