Beatrice Eli & Mash Up International

V-DalahusetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Brink & Berger och V-Dala nation presenterar stolt: Valborg 2017 @ V-Dala nation med Beatrice Eli & Mash Up International!


OBS! Biljetten är endast giltig i kombination med nationskort eller gästkort och giltig legitimation.
Please note that the ticket is only valid with a Nation Student Card or a Student Guest Card in combination with a valid ID


För åttonde året i rad ser vi till att Valborgskvällen på V-Dala blir en succé utöver det vanliga! Därför känns det fantastiskt roligt att kunna meddela att ingen mindre än Beatrice Eli gästar oss på scen!


Valborg 2017 @ V-Dala
Artist: Beatrice Eli, Mash Up International
Öppettider: 19-01
Pris: 150 kronor + service
Biljetterna bryter kön till 20:30, därefter gäller den endast som betalningsmedel. Köpt biljett återlöses ej
OBS! Biljetten är endast giltig i kombination med nationskort eller gästkort och giltig legitimation.


“Careful” är Beatrice Elis nya singel. Den är skriven av Beatrice Eli och producerad i samarbete med VAZ.


Efter att ha släppt sin EP "It’s Over" under 2012 släppte Beatrice 2014 sitt debutalbum "Die Another Day", albumet blev kritikerrosat i både svensk och internationell press, erövrade förstaplatsen på Itunes svenska albumlista, hitsinglarna "Girls", "Moment of Clarity " och "Trust Issues" släpptes och hamnade på A-rotation på P3. Albumet är en könsöverskridande mix av genrer, känslor, melodier och texter; det hårda möter det svaga, det tuffa möter det sköra, det polerade möter det råa. Eli säger att det hon ville uppnå med "Die Another Day" är att "du inte ska kunna sätta en etikett på vad du just hört". Har du detta i åtanke när du hör vad Eli och producenterna Saska Becker och Daniel Ledinsky skapade, förstår du kanske att du måste ge skivan lite mer tid för att förstå den i sin helhet. Lyckligtvis verkar det vara precis vad folk gjorde:
-Eli blev omnämnd som "debutanten som redan kallas en ikon" när hon tilldelas 2014 års stipendium från Svenska Musikförläggarföreningen, hon vann ”Bästa Pop” på P3 Guld, liksom ”Bästa Nykomling” i Dagens Nyheters Kulturpris under kategorin ”Musik”. Hon var också Grammis-nominerad för "Bästa Pop", "Bästa Nykomling" och "Bästa Video" ("Girls"), tillsammans med flera andra nomineringar som ”bästa album”, "bästa pop", "bästa nykomling" och "bästa låt" för olika publikationer och galor. Med dessa utmärkelser, utsålda konserter och framgångsrika festivalspelningar bakom sig är Eli nu tillbaka i studion och producerar sitt kommande material.


Beatrice Eli gör MIDI-punk, ett slags motstånd till det svåråtkomliga och polerade. Behovet att inte vilja definiera sitt hantverk eller vara rädd för komplexiteten i sitt musikaliska uttryck samt viljan att utforska just detta i sig själv, i skapandeprocessen och på scen, allt detta bevisar att Beatrice är någon att hålla ett öga på. Hon har sagt att "produktionen är som kläderna och själva låten är kroppen" – vilka vägar hennes musik än kommer att ta den här gången så kan du med säkerhet veta att kärnan kommer att vara stark, vital och bestående popmusik. Det är med spänning och nyfikenhet som vi ser fram emot vad Beatrice Eli har i beredskap för oss under 2017.


Biljettsläpp fredag 24:e mars kl 10.00. ? ?


TURNEDATUM:


24:e april Göteborg Pustervik
30:a april Uppsala V – Dala / Kvalborg
5:e maj Stockholm Debaser Strand
6:e maj Malmö Moriska Paviljongen


MASH UP INTERNATIONAL


Mash Up International har för länge sedan listat ut att det inte finns någon tid för att dansa till keff skit. Eller inte dansa alls. DJ/producent-trion har sedan starten varit på en musikalisk upptäcktsresa. Genom tid och rymd har de likt dansgolvsastronauter samlat ett virrvarr av influenser, med vilka de har plöjt en egen fåra i den globala dansmusiken.


Mash Up Internationals hem är och har alltid varit dansgolvet. Alla musikaliska experiment är ett konstant letande efter den perfek

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-04-30 17:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Beatrice Eli

Beatrice Eli, Girls på Spotify

Die Another Day

Girls

Beatrice Eli, Trust Issues på Spotify

Die Another Day

Trust Issues

Beatrice Eli, Girls (Dante Remix) på Spotify

Girls (Dante Remix)

Girls (Dante Remix)

Beatrice Elin Elisabeth Blennberger med artistnamnet Beatrice Eli, född den 9 januari 1987 i Stockholm, är en svensk popartist.


Eli är uppvuxen i Farsta och albumdebuterade 2014 med Die another day. Hon medverkar även på Kents album Tigerdrottningen från 2014.