Menu

Melodifestivalen 2017 deltävling

Växjö

Vida Arena
lördag, 18 februari 2017 kl:19:30

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Att uppleva denna musikfest på plats i arenan är en alldeles speciell upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen. Nu ökar vi möjligheten för fler familjer att besöka fredagens genrep genom att tidigarelägga starttiden till kl 19.00. Bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla!

2016 upplevde fler Melodifestivalen live än någonsin. Det är med en enorm glädje och entusiasm som vi laddar inför 2017 som kommer att bli ett hejdundrande evenemang.

Barnrabatt finns på Genrepen

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.
Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

OBS! Endast direktbetalning!

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Vida Arena (VIDA Arena i marknadsföringssyfte) är en multiarena i Växjö som är Växjö Lakers Hockeys hemmaarena. Arenan stod färdig i månadskiftet augusti/september 2011 och invigdes den 17 september samma år. Bygget är en del av projektet Arenastaden, som även innefattar en ny fotbollsarena, innebandyhall och friidrottshall.


Namnrättigheterna till arenan köptes i september 2010 av Vida-gruppen för de kommande 14 åren.


Arenan ligger i södra delen av Värendsvallenområdet, den så kallade Arenastaden. Dess långsida är riktad söderut mot Storgatan och Handelsplats I11. Norr om arenan ligger Växjö gamla ishall och strax ovanför Tipshallen och Värendsvallen.


Vida Arena är sammankopplad med den gamla ishallen via en nybyggd träningshall. Fasaden är täckt av en tunn perforerad plåt och belyses av lampor i olika färger.

Datum / Tid

lördag, 18 februari 2017 kl: 19:30

Plats

Växjö, Vida Arena

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

650kr - 5025kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad